Centraal Nederland

Ontdek Onze Cursussen en Trainingen voor het Nieuwe Schooljaar

Meisje aan schooltafel

Nieuwe Cursussen en Trainingen

Het nieuwe schooljaar staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat veel leerkrachten en IB’ers momenteel bezig zijn met het plannen van hun cursusdagen. Dit is hét moment om je te verdiepen in de mogelijkheden van Centraal Nederland en om jezelf en je team voor te bereiden op een succesvol jaar vol groei en ontwikkeling.

Bij Centraal Nederland bieden we een breed scala aan cursussen en trainingen die gebaseerd zijn op actuele, wetenschappelijke inzichten. Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten om situaties in de klas beter te begeleiden, de onderwijskwaliteit op jouw school wilt verbeteren of de professionaliteit van je team wilt vergroten, wij hebben de juiste opties voor jou.

Onze cursussen zijn ontworpen om maatwerk te leveren en zijn flexibel in uitvoering. We begrijpen dat elke school en elk team uniek is, daarom passen we onze cursussen graag aan op jullie specifieke behoeften. Of het nu gaat om het aanpassen van de duur van een bijeenkomst of het ontwikkelen van een geheel nieuwe training op maat, wij staan voor je klaar.

Hier zijn enkele van onze cursusopties voor het komende schooljaar:

Algemene cursussen basisonderwijs:

Cursussen Jonge Kind (0-6 jaar):

Cursussen groep 3 t/m 8:

Heeft jouw team behoefte aan scholing over een specifiek thema dat niet in onze brochure staat vermeld? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en we kunnen samen kijken naar de mogelijkheden voor maatwerktrainingen.

Wil je meer weten over onze cursussen en trainingen voor het nieuwe schooljaar? Download dan onze cursusbrochure.

Ervaringsverhaal: IB’er van een basisschool in Ede

“We hebben een zeer positieve ervaring gehad met de incompany training over Gedrag. Het is geweldig hoe snel de adviseur zag wat er nodig is. Het is een goede, afwisselende training geworden. Dankzij de training kon ons team gericht en daadkrachtig aan het werk. Het resultaat is dan ook groot en waardevol.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief