Centraal Nederland

Cliëntenraad

Jongen aan het schaken

Word lid van onze cliëntenraad en maak een verschil!

Wil jij actief bijdragen aan het vormgeven van de zorg en dienstverlening bij Centraal Nederland? Word dan lid van onze dynamische cliëntenraad!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken betrokken ouders of wettelijke vertegenwoordigers van (ex-)cliënten om onze cliëntenraad te versterken. Jouw stem is cruciaal om de gemeenschappelijke belangen van alle cliënten te behartigen.

aanmelden jeugd ggz

Wat doet de cliëntenraad?

De cliëntenraad vertegenwoordigt de belangen van onze cliënten en stimuleert participatie, medezeggenschap en belangenbehartiging. Samen praten we mee over belangrijke onderwerpen zoals bejegening, beleid, e-Health, organisatiewijzigingen en meer.

  • Vertegenwoordig: Sta aan de frontlinie om de belangen van onze cliënten te vertegenwoordigen en te behartigen.
  • Beslis mee: Speel een actieve rol in besluitvorming over belangrijke zaken, zoals doelstellingen, fusies en zorgzeggenschap.
  • Adviseer: Geef waardevol advies over kwaliteit van zorg, beleid en organisatiewijzigingen, en draag zo bij aan positieve veranderingen.

Hoe kun je meedoen?

Wil je je aansluiten bij de cliëntenraad en bijdragen aan kwalitatief goede zorg van Centraal Nederland? Neem deel aan onze jaarlijkse bijeenkomsten, waar we samen de kwaliteit van zorg bespreken en advies geven over beleidskwesties. Samen maken we het verschil in het leven van onze cliënten!

Laat je gegevens achter in onderstaand contactformulier als je je wilt aanmelden of informatie wilt over de cliëntenraad. We kijken ernaar uit om jouw stem te horen!

 

Inge den Boef

Neem contact op!