Centraal Nederland

Dyslexie: niet-vergoede zorg

Lerares aan het schrijven

Niet-vergoede dyslexiezorg

Bij ons zijn alle kinderen welkom, ook als hun onderzoek en/of behandeling niet vergoed wordt. Op verzoek van de school of ouders is het altijd mogelijk om hulp te ontvangen als er sprake is van leesproblemen of dyslexie.

We bieden verschillende mogelijkheden

  • Een traject voor lezen en/of spelling op maat
  • SpellingSpeurders
  • Dyslexieonderzoek
  • Aanvullende ondersteuning van intern begeleiders en/of leerkrachten van onze dyslexiespecialisten
Kinderen aan het spelen

SpellingSpeurders

Hoe help je kinderen met ernstige spellingproblemen die niet in aanmerking komen voor de vergoede dyslexiezorg? Voor deze kinderen heeft Centraal Nederland SpellingSpeurders ontwikkeld.

Dit is een totaalaanpak voor de begeleiding van spellingzwakke kinderen waarbij de leerling met school én ouders kan werken aan de verbetering van de spellingvaardigheden.

Ook als een kind eerst vergoede dyslexiezorg heeft gehad, is het belangrijk om ook daarna te blijven oefenen. Deze kinderen kunnen ook aansluiten bij SpellingSpeurders als follow-up van hun behandeling.

Vragen over hulp bij niet-vergoede dyslexiezorg?

Wil je graag meer informatie over niet-vergoede dyslexiezorg of wil je graag zorg op maat? We helpen je graag verder! Neem contact op via het formulier. Je kunt ook mailen naar info@centraalnederland.nl of bellen naar 085 – 8 330 330.

Juf en leerling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief