Centraal Nederland

Uitslagen van middentoets bekend?

Twee vrouwen zijn in gesprek

Uitslagen van middentoetsen bekend?

Voor veel scholen is de middentoets alweer achter de rug. Dat betekent voor veel kinderen weer even rustig ademhalen, terwijl de leerkrachten en IB’ers nu aan de slag moeten. Want wellicht zijn er resultaten waarover je wilt sparren. Wij bieden consultatieve leerlingbegeleiding en helpen je graag verder!

Het kan voorkomen dat de middentoets een onverwacht resultaat geeft, zowel positief als negatief. Misschien scoort een leerling boven verwachting goed, of vallen de resultaten juist enorm tegen. 

Het doel van consultatieve leerlingbegeleiding is om samen met leerkrachten en ouders te begrijpen waar de uitdagingen liggen en hoe deze het beste kunnen worden aangepakt.

Dus heb je vragen over een leerling en wil je even overleggen over hoe nu verder? Onze adviseur is jouw onafhankelijke sparringpartner. 

Samen analyseer je de factoren die de resultaten en/of het gedrag van de leerling veroorzaken of in stand houden. Vervolgens bepalen jullie welke handelingsgerichte interventies passend zijn voor de leerling en jou als leerkracht of intern begeleider.

Corrine

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief