Centraal Nederland

Nieuw: IB’er en zoekend in je rol als kwaliteitscoördinator?

IB als kwaliteitscoördinator

Jouw rol als kwaliteitscoördinator

Ben je een intern begeleider die zich inzet om de rol van kwaliteitscoördinator op school te vervullen? Soms kan het een uitdaging zijn om de diverse verantwoordelijkheden als zorgregisseur, trendanalist en leercoördinator in balans te brengen.

Het is voor de kwaliteit van het onderwijs belangrijk om deze rol goed te begrijpen en uit te voeren. Als kwaliteitscoördinator ben je namelijk niet alleen verantwoordelijk voor het coördineren van zorgplannen, maar ook voor het analyseren van trends binnen het onderwijs en het coördineren van leeractiviteiten. 

Een goede invulling van deze rol kan een aanzienlijke impact hebben op de kwaliteit van het onderwijs op jouw school.

Als geen ander begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om alle aspecten van de rol van kwaliteitscoördinator effectief te vervullen. Daarom bieden wij maatwerkadvies om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste invulling van jouw rol op jouw school. 

Met onze Quickscan brengen we samen met jou de knelpunten en successen in kaart. Deze scan biedt een helder overzicht van waar verbeteringen mogelijk zijn en waar je al goed op weg bent. Vervolgens voorzien we je van passende adviezen die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw rol als kwaliteitscoördinator optimaal te vervullen.

Neem contact op

Je kunt ook mailen naar info@centraalnederland.nl of bellen naar 085 – 8 330 330.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief