Symposium

 

Centraal Nederland 40 jaar

Bestuurders van christelijke scholen namen in 1978 het besluit om een protestants christelijke schoolbegeleidingsdienst op te richten. Als onderwijsprofessionals kunnen wij daardoor samen met u vanuit een herkenbare identiteit bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dat doen wij nu 40 jaar.

Een goede gelegenheid om vooruit te kijken. Daarom nodigen wij u uit voor het jubileumsymposium Identiteit en vorming in het christelijk onderwijs dat plaatsvindt op vrijdag 12 oktober 2018 op het landgoed De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten.

Op het jubileumsymposium denken we samen na over christelijke identiteit en vorming in het onderwijs en de zorg. Identiteit is niet alleen impliciet aanwezig, beschreven in documenten. Identiteit blijkt expliciet uit de keuzes die we (kunnen) maken en die van invloed zijn op de ontwikkeling en persoonsvorming van kinderen.

Op het symposium spreekt prof. dr. R. (Roel) Kuiper over Identiteit en vorming in het christelijk onderwijs. Drs. J.N. (Joyce) Couprie-van Hall houdt een voordracht getiteld Vormgevers gezocht! Over pedagogisch handelen in dilemma’s rond persoonsvorming en identiteit. 

U kunt zich tot 5 oktober a.s. aanmelden via het onderstaande formulier. Belangstellenden die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen meer informatie aanvragen via info@centraalnederland.nl.

 

Aanmeldingsformulier Symposium

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.