Ervaringsverhalen

“Doelgerichte en persoonlijke begeleiding op maat:
een regel waar vele reclameteksten mee zouden kunnen starten en waar ik bij voorbaat al over denk dat zij dit nooit waar kunnen maken. Toch zou ik met deze regel willen starten. 

Ik heb het coachtraject als zeer prettig ervaren. Door samen te kijken naar recente gebeurtenissen waarop coaching toepasbaar was, konden we doelen stellen en kon ik na elke sessie gericht iets doen. Dit maakte dat het traject erg doelgericht was. Wanneer tijdens een sessie bleek dat er een ander achterliggend probleem was, kon moeiteloos worden overgeschakeld naar een andere methodiek. Dit maakte de sessies perfect op maat. De sessies waren gezellig, serieus en soms diepgaand waardoor het heel persoonlijk werd.
Het waren weken die voorbij vlogen en die er aan hebben bijgedragen dat ik vaardiger ben geworden.”
Yanick Elzerman

“Burn-out verschijnselen… ‘Dat mij dit overkomt en wat nu?’
Van de ARBO-arts kreeg ik het advies om een coach te zoeken. Ik ben bij Jeanet Crielaard uitgekomen van Centraal Nederland vanwege haar specialisatie op dit gebied.
Het coachtraject heeft mij gebracht dat ik inzicht in mijn functioneren kreeg en ik heb geleerd hoe ik kon werken aan mijn energiebalans. De opdrachten die ik tussen de sessies door heb uitgevoerd, kostten best wel tijd maar waren zeer de moeite waard. Ook heeft Jeanet een les bijgewoond.
Vanaf het begin voelde ik mij begrepen en gehoord. Ik ben aan het denken gezet over zaken waar ik nog nooit over nagedacht had en die ik soms heel vanzelfsprekend vond. Voorafgaand aan het coachtraject wist ik niet precies wat ik kon verwachten maar achteraf kan ik nu zeggen dat het echt tot gedragsverandering heeft geleid. En wat misschien wel het belangrijkste is: ik heb weer zin om les te gaan geven!”
Bron: anoniem, maar mensen die serieus coaching overwegen, mogen mij benaderen voor verdere informatie via Jeanet Crielaard.