Centraal Nederland

Centraal Nederland is een middelgroot onderwijsadviesbureau dat in het hele land actief is. Vanuit vijf vestigingen werken wij in de voorschoolse educatie, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Daarnaast rekenen wij ook gemeenten, educatieve instellingen en ouders tot onze klantenkring .

IMG_8611_398Visie en missie

Het onderwijs is een dynamische wereld waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. In die alledaagse hectiek is Centraal Nederland voor opdrachtgevers een stabiele en betrouwbare partner. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen nauwlettend, met kennis van zaken zonder ons te laten leiden door de waan van de dag. Met oog voor innovatie én de behoeften van onderwijsprofessionals ontwikkelen wij continu nieuwe producten en diensten. Daarbij zijn onze doelgroepen zeer divers: van samenwerkingsverbanden, besturen, directies, schoolteams en leraren tot en met ouders en hun kinderen.

In onze begeleiding is het uitgangspunt altijd persoonlijk en praktisch. Geen school, geen team, geen kind is hetzelfde. Daarom zoeken wij samen met onze opdrachtgevers naar een pasklare oplossing. Dan maakt het niet uit of het om de uitvoering van een managementbeleid of een consultatieve leerlingbegeleiding gaat. Vanuit partnerschap werken we niet alleen naar een pasklare oplossing maar ook naar een praktisch resultaat toe. In de praktijk moet het immers gebeuren. Ideeën, theorieën en regelgevingen zijn mooi maar het gaat ons erom wat de onderwijsprofessional ermee kan!

Professioneel, persoonlijk, praktisch, daarvoor staan wij garant. Maar altijd met passie!
Uiteindelijk draait alles om het kind dat mag groeien en bloeien in een onderwijsklimaat dat aansluit bij zijn mogelijkheden.

Daar gaan wij voor! Dat inspireert ons!

Wij werken vanuit 5 vestigingen en 46 dyslexiebehandellocaties in de provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland.

Bijlagen:

Algemene leveringsvoorwaarden CN

Onze keurmerken:

CertifPMS287_2008       Keurmerk_KD